5 gode råd til online-dating i de kolde måneder fra datingekspert Mortada Haddad

Hvor sommeren byder på lange lyse nætter, spontane flygtige forelskelser og bare ben, lægger efteråret op til hygge, nærhed og varme – og det kan du udnytte i din jagt efter kærligheden.

Datingekspert og stifter af Danmarks nye dating-platform Lovla kommer her med 5 gode råd til de danske kærlighedsjægere, der gerne vil finde kærligheden i de kolde måneder.

Indholdsfortegnelse

Udnyt den ekstra skærmtid

Jeg indrømmer gerne, at det ikke altid er let at komme ud af døren og finde kærligheden, når det regner og blæser udenfor. Men den gode nyhed er, at de fleste andre har det på samme måde. I de kolde måneder tilbringer vi langt mere tid foran skærmen – men husk, at det også er her, vi i stigende grad finder kærligheden. 

Faktisk har 11% af danskerne fundet deres partner på online. Så hvem ved, måske bliver det alligevel på en regnvåd dag i november, at du finder kærligheden?

Matches med mening

Når du ligger alene derhjemme og swiper, kan online-dating hurtigt føles som et meningsløst spil. Og undersøgelser viser også, at overfladisk online-dating faktisk kan gøre os triste og give os mindre selvværd. 

Derfor anbefaler jeg at bruge en dating-platform, der tager kærligheden alvorligt og rent faktisk matcher dig baseret på fælles værdier, interesser og hvor du er i livet som for eksempel Lovla.

Udnyt årstidens muligheder

Selvom det spontane møde med en øl i eftermiddagssolen ikke længere altid er en datemulighed, kan du udnytte at de kolde måneder, der byder på mange andre gode og romantiske aktiviteter. For eksempel kan I gå tur i en smuk efterårsskov, samle kastanjer – eller, hvis I er modige, få et koldt gys ved at hoppe i det friske vinterhav. 

Her kan en dating-app som bl.a. Lovla igen være en stor hjælp, da app’en – allerede når I matcher – kan fortælle dig, hvilke interesser og aktiviteter I har til fælles – og hvilke I måske skal undgå.

Kom hurtigere videre til det fysiske møde

Kemi er det eneste, man ikke kan sætte en formel på. Øv dig derfor i at skrue ned for de mange højre swipes og match kun med dem, du rent faktisk har lyst til at mødes med. Jo hurtigere I mødes, jo nemmere er det at se, om I har kemi og lyst til at fortsætte forholdet. 

Og selvom det er trist udenfor, er det altså bedst at arrangere den første date et offentligt sted. Brug det kolde vejr som undskyldning for at sidde lidt tættere på hinanden i varmelampernes skær eller find et hyggeligt sted med stearinlys og dunkel belysning.

Vær ærlig

53% pynter på sandheden på deres dating-profil. Men hvis du lyver om, hvem du er, lyver du måske også for dig selv om, hvad du i virkeligheden søger i en partner. Derfor er mit sidste råd at være ærlig, dels om hvem du er, men også om hvad du søger. 

Der er på nuværende tidspunkt omkring 1,6 millioner singler i Danmark, og mange af dem venter kun på at finde en med fælles interesser og værdier, som de kan dele søndag morgen – og måske resten af livet – med.

Om Mortada Haddad

Mortada Haddad står bag den nye danske dating-platform Lovla. Han har skabt flere succesfulde internationale dating-platforme og med en af dem slået Tinder i Mellemøsten. Han har brugt de seneste 12 år på at skabe den helt rigtige matching-algoritme til de danske kærlighedsjagere, og i februar 2021 lancerede han datingappen, Lovla.

Mortada kalder sig selv ’Dr Love’ og har tidligere været kærlighedsekspert i bl.a. Go’ Morgen Danmark og P3. Han har en enorm erfaring og viden om det brogede datingmarked, indsigt i danskernes dating-adfærd, de nyeste kærligheds-tendenser og tech-virksomhedernes rolle. 

Om Lovla

Lovla er Danmarks nye og mest personlige danskproducerede dating-platform designet til at give dig bedre matches, få dig på bedre dates og hjælpe dig med at finde kærligheden.

Lovla er skabt på baggrund af 12 års international erfaring med udvikling af succesfulde dating-apps og matching-algoritmer og tilbyder den mest specialiserede dating-algoritme på markedet. 

Lovlas algoritme matcher brugere på personlige værdier, egenskaber og kendetegn for at danne det bedste grundlag for det personlige møde og skabe dybere relationer fra start. 

Lovla blev lanceret i Danmark den 1. februar 2021 af de to danske brødre Mortada Haddad og Ahmad Haddad. Lovla har i dag over 25.000 danske brugere. Lovla findes på iOS, Android samt Web.