Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
40plus.dk

40plus.dk screenshot 2023
0
3.4/5
Brugervenlighed:
4/5
Features:
4/5
Aktivitet:
1/5
Seriøsitet:
4/5
Pris:
4/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Datingside for 40+

Datingside og socialt medie

49% mænd og 51% kvinder

40plus lukker – her er en række alternativer

Indehaveren af datingsiden 40plus har meddelt os, at siden lukker inden for en nær fremtid, fordi der ikke er tilstrækkeligt med brugere af tjenesten. Derfor kan vi ikke anbefale dig at oprette dig på portalen. 

Er du på jagt efter kærligheden og i din bedste alder, anbefaler vi i stedet følgende sites:

Uddybende anmeldelse af
40plus

40plus er en datingside for midaldrende. Minimumsalderen er nemlig 40 år, hvilket klart har indflydelse på graden af seriøsitet for medlemmerne. 

Dem, der er på siden, er der for alvor, og de ikke er interesserede i at spilde deres egen eller hinandens tid.

Størstedelen af medlemmerne leder efter en kæreste, men der findes også en række profiler, som bare er på udkig efter nye venskaber. Du behøver derfor ikke nødvendigvis at være i en position, hvor du virkelig søger kærligheden for at oprette dig. 

Mangler du midaldrende venner og bekendtskaber i livet, er siden også en perfekt platform for dig.

Fordele

Brugervenligt system

Mulighed for at oprette events

Billigt årsabonnement

God søgefunktion

Gratis oprettelse

Ulemper

En del profiler uden billeder

En del inaktive profiler

Videogennemgang af 40plus.dk

40plus.dk pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 169 kr.
I alt: 169 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 119 kr.
I alt: 357 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 89 kr.
I alt: 534 kr.

 

Mange kvaliteter

Siden har mange kvaliteter, hvilket vi vil udfolde i det følgende.

Den er eksempelvis let at navigere rundt på, hvilket er ekstremt vigtigt. Man orker nemlig ikke en uoverskuelig datingside, hvor man ikke kan finde de funktioner, man søger.

Og apropos funktioner… Her leverer 40plus også varen; den byder nemlig mange fine af slagsen, blandt andet at man som medlem kan oprette events. En rigtig god idé, som vi i den grad bifalder.

Tilmed er der en søgefunktion, som er dejligt simpel. Med den kan man hurtigt søge sig frem til relevante partnerforslag, og den virker upåklageligt. Det lyder måske som en selvfølge, men hvis du læser samtlige af vores anmeldelser, vil du opdage, at det er det desværre ikke…

Ydermere er der et fint forum med heftig aktivitet. Herinde kan man diskutere alverdens ting. Der er altid mange interessante diskussioner i gang, og forummet er generelt set et rigtig godt tidsfordriv, hvor igennem man også vil kunne lære nye begkendtskaber at kende.

En række ulemper

Der er dog en række ulemper ved siden. Desværre! En af ulemperne er, at der er rigtig mange profiler uden billeder. Det er en skam, for det er nu engang sjovest at kunne se, hvem man skriver med.

Derudover er der flere utilfredse brugere på Trustpilot, som synes, at medlemskabet er dyrt. Det vil vi nu ikke sige, at det er. Eller det kommer an på, hvor langt et medlemskab man køber.

Køber man det korte abonnement, som varer en måned, er prisen for denne måned ganske vist rimelig høj, men hvis man derimod køber det længste abonnement, som varer et år, er prisen på månedsbasis altså slet, slet ikke særligt høj.

Kort opsummering

40plus er en rigtig fin datingside for midaldrende. Brugerfladen er simpel og let at navigere rundt på. Langt de fleste brugere er seriøse, og chancerne for at finde kærligheden er bestemt til stede.

Der er flere fine funktioner, der gør datingoplevelsen rigtig god. Forummet er rigtig godt tidsfordriv; der er nemlig altid gang i flere spændende diskussioner herinde, og så længe man holder en god tone, er alle inputs velkomne.

På negativ-siden kan man sige, at der er lidt for mange profiler uden billeder. Det er en skam, for det er nu engang sjovest at se, hvem man skriver med.