Find en kæreste – Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Anmeldelse af 40plus

Brugervenlighed:
4/5
Features:
4/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
4/5
Pris:
4/5

Fordele

  • Brugervenligt system
  • Mulighed for at oprette events
  • Billigt årsabonnement
  • God søgefunktion
  • Gratis oprettelse

Ulemper

  • En del profiler uden billeder
  • En del inaktive profiler

Priser

PeriodePer månedI alt
1 måned169 kr.169 kr.
3 måneder119 kr.357 kr.
6 måneder89 kr.534 kr.

Kønsfordeling

0 %
Mænd
0 %
Kvinder

Uddybende anmeldelse af 40plus

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden. Vi kan dog garantere, at anmeldelsen er helt og aldeles ærlig og reel.

40plus er en datingside for midaldrende. Minimumsalderen er 40 år, og det har nok indflydelse på, at folk er rimelig seriøse på datingsider. Dem, der er på siden, er der for alvor, og de ikke er interesserede i at spilde deres egen eller hinandens tid.

Størstedelen af medlemmerne leder efter en kæreste, men der findes også en række profiler, som bare er på udkig efter nye venskaber. Du behøver derfor ikke være klar til at finde kærligheden for at oprette dig.

Siden har mange kvaliteter. Den er let at navigere rundt på, og der er mange fine features, blandt andet man medlemmer oprette events. Det er ganske hyggeligt, og de forskellige events er en god anledning til at mødes med ligesindede.

40plus - seniordating

Tilmed er der en søgefunktion, som er dejligt simpel. Med den kan man hurtigt søge sig frem til relevante partnerforslag.

Ydermere er der et fint forum med heftig aktivitet. Herinde kan man diskutere alverdens ting, og det er rigtig godt tidsfordriv.

Der er dog en række ulemper ved siden, og en af disse er, at der er rigtig mange profiler uden billeder. Det er en skam, for det er nu engang sjovest at kunne se, hvem man skriver med.

Derudover er der flere utilfredse brugere på Trustpilot, som synes, at medlemskabet er dyrt. Det vil vi nu ikke sige, at det er. Eller det kommer an på, hvor langt et medlemskab man køber. Prisen for en måned er rimelig høj, men hvis man bestiller et helt år, er det altså kun en krone om dagen, og det må da siges at være ganske billigt for at finde kærligheden.

Kort opsummering

40plus er en rigtig fin datingside for midaldrende. Brugerfladen er simpel og let at navigere rundt på. Langt de fleste brugere er seriøse, og chancerne for at finde kærligheden er bestemt til stede.

Der er flere fine funktioner, der gør datingoplevelsen rigtig god. Forummet er rigtig godt tidsfordriv; der er nemlig gange i flere spændende diskussioner døgnet rundt.

På negativ-siden kan man sige, at der er lidt for mange profiler uden billeder. Det er en skam, for det er sjovest at se, hvem man skriver med.