Find en kæreste – Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Anmeldelse af Rich Meet Beautiful

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Brugervenlighed:
4/5
Features:
4/5
Aktivitet:
2/5
Seriøsitet:
3/5
Pris:
2/5
Rich Meet Beautiful - Sugardating

Populær platform til sugardating

Find Sugarbabe eller sugardaddy

Nem og gratis oprettelse

Populær platform til sugardating

Find Sugarbabe eller sugardaddy

Nem og gratis oprettelse

Uddybende anmeldelse af
Rich Meet Beautiful

Rich Meet Beautiful er en sugardating-side, hvor mænd og kvinder kan komme i kontakt med rige sugardaddies eller sugarmammas.

Denne type dating kaldes også for millionær dating, men den velhavende i relationen behøver ikke nødvendigvis have millioner stående på kontoen – det afgørende er bare, at han eller hun er villig til at spendere penge på ophold, restaurantbesøg, rejser og gaver til sin sugarbabe.

Af de mulige sugardating sider der findes i Danmark, er Rich Meet Beautiful i vores optik en af de mere brugervenlige. Det simple men stilfulde layout på siden gør, at man ret hurtigt finder sig til rette og lærer at bruge systemet. En kortere indlæringstid betyder, at du hurtigere kan komme i gang med at sugardate – og det er jo det, det hele handler om, ikke? 

RichMeetBeautiful - Guide til sugardating

Fordele

Brugervenlig
Perfekt til sugardating
God søgefunktion
Høj succesrate
Mulighed for at komme i kontakt med sugardatere i udlandet

Ulemper

Mængden af danske brugere er begrænset
En del falske profiler

Rich Meet Beautiful pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 399 kr.
I alt: 399 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 299 kr.
I alt: 897 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 199 kr.
I alt: 1.194 kr.

 

Oprettelsen er nem og helt gratis

Hvis du er nysgerrig på, hvad Rich Meet Beautiful kan tilbyde dig, kan du ganske hurtigt oprette dig på siden, hvorefter du kan få en idé om, hvordan det hele fungerer. Det er begrænset, hvad du kan foretage dig på siden, hvis du ikke betaler, men det kan være fint lige at se siden an, inden du beslutter, om du vil bruge penge derinde. 

Nedenfor kan du se forskellen på en gratis profil og en premium profil:

Du vælger selv, om du vil tilføje et profilbillede til din profil, men gør du det ikke, kan du ikke se de andre brugeres billeder. Denne fremgangsmåde er lidt atypisk, men vi synes faktisk, det giver god mening. Hvis du ikke vil vise, hvem du er, har du heller ikke fortjent at se de andre på siden – det er vel fair nok?

Derudover er det svært at få succes med dating på nettet generelt, hvis ikke man har et billede på sin datingprofil.

Rigeligt med sugarbabes

Rich Meet Beautiful er tiltænkt den modne, succesfulde og velhavende mand, som gerne vil møde unge smukke kvinder, som han kan date eller indlede et forhold med. Sugardating kan dog også foregå med modsat fortegn, så det i stedet er en rig kvinde, som søger unge flotte fyre. 

Særligt Sugardaddies har dog gode betingelser på siden. Ifølge holdet bag Rich Meet Beautiful er der nemlig hele 4 sugarbabies pr. sugardaddy på platformen. 

Velfungerende søgefunktion

Der er absolut ingen skam i at stille krav til en eventuel partner eller date og hos Rich Meet Beautiful er det ganske let at sortere i de mange brugere på sitet ved hjælp af den effektive søgefunktion.

Når du søger efter en anden bruger, kan du vælge en række søgekriterier som eksempelvis højde, vægt, by, indkomst og etnicitet. På den måde kan du hurtigere spore dig ind på den helt rigtige sugarbabe eller sugardaddy. 

Pas på falske profiler

Hvis vi kunne blive fri for falske profiler på de mere underlødige datingsider online, kunne internettet være et bedre sted. Rich Meet Beautiful er desværre, ligesom de fleste andre sugardatingsider, skyldig i at bruge falske profiler på siden. De uægte profiler har til formål at få siden til at se mere aktiv ud, end det reelt er tilfældet. Samtidig bliver de også brugt til at kontakte intetanende mænd og kvinder, for at lokke dem til at bruge penge på siden. 

Det er dårlig stil og hører ingen steder hjemme, men desværre er den slags svindel at finde på alle sugardatingsider, vi kender til. 

Med lidt sund fornuft kan du dog i de fleste tilfælde spotte fakerne relativt let og på den måde navigere udenom og undgå at gå i deres fælde. 

Kort opsummering af vores anmeldelse af Rich Meet Beautiful

Du finder næppe en mere velfungerende sugardating-side end denne. Brugerfladen er simpel og brugervenlig og det store antal brugere på verdensplan gør, at dine chancer for at finde en sugardaddy eller sugarbabe er gode. Håber du på at finde en anden dansker på siden, skal du dog ikke forvente succes lige med det samme. Mængden af danske brugere er nemlig relativt begrænset. 

Den store mængde sugardaddies på siden gør, at du især som sugarbabe, har gode chancer for at score en rig mand, som kan forkæle dig. Her er dog også plads til mandlige sugardaters og kvindelige sugarmammas. 

Prøv siden af gratis, men vid at du før eller siden vil blive nødt til at betale, da du ellers går glip af nødvendige funktioner.