Anmeldelse af Elite Meets Beaty

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Brugervenlighed:
4/5
Features:
4/5
Aktivitet:
2/5
Seriøsitet:
3/5
Pris:
2/5

Populær platform til sugar- og elitedating

Yderst brugervenlig platform

Nem og gratis oprettelse

Populær platform til sugar- og elitedating

Yderst brugervenlig platform

Nem og gratis oprettelse

Uddybende anmeldelse af
Elite Meets Beauty

Elite Meets Beauty er en blanding mellem en elite- og sugardating-side.

Målgruppen er derfor unge, smukke mennesker, der kan lide at blive forkælet, og ældre, velhavende mennesker, der kan lide at forkæle, og som sætter pris på folk, der stadigvæk er stramme i kødet.

Af de sugardating-sider, der findes i Danmark, er Elite Meets Beauty i vores optik klart en af de mere brugervenlige.

Sidens simple, men stilfulde layout gør nemlig, at man ret hurtigt finder sig til rette og lærer platformens funktioner at kende. Faktisk vil man – hvis man er vant til at være på nettet – problemfrit kunne navigere rundt på siden efter ganske få sekunders øvelse.

Fordele

Brugervenlig

Egner sig fint til både elite- og sugardating


God søgefunktion


Høj succesrate


Mulighed for at date folk på tværs af landegrænser

Ulemper

Mængden af danske brugere er begrænset

En del falske profiler

Elite Meets Beauty pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 399 kr.
I alt: 399 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 299 kr.
I alt: 897 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 199 kr.
I alt: 1.194 kr.

 

Oprettelsen er nem og helt gratis

Hvis du er nysgerrig på, hvad Elite Meets Beauty kan tilbyde dig, kan du ganske hurtigt oprette dig på siden, hvorefter du kan få en idé om, hvordan det hele fungerer. 

Vær dog opmærksom på, at det er begrænset, hvad du kan foretage dig på sitet, hvis ikke du betaler. Om ikke andet er det da meget dejligt, at man lige kan få lov at snuse lidt til funktionerne og brugerfladen, inden man beslutter, hvorvidt man ønsker at kaste penge efter et premium-medlemskab eller ej. 

Nedenfor kan du se forskellen på, hvad du kan med en gratis profil og en premium-profil:

Du vælger selv, om du vil tilføje et profilbillede til din profil, men hvis du ikke gør det, kan du ikke se de andre brugeres billeder. Denne fremgangsmåde er lidt atypisk for en datingside, men vi synes faktisk, det giver god mening. Hvis du ikke vil vise, hvem du er, har du heller ikke fortjent at se de andre på siden – det er vel fair nok?

Rigeligt med smukke unge mennesker

Elite Meets Beauty er – som bemærket – blandt andet målrettet det modne, succesfulde og velhavende væsen, som gerne vil møde unge, smukke individer, og den slags individer skulle der være rigeligt af – særligt af hunkøn. Ifølge folkene bag siden er over halvdelen af medlemmerne nemlig intelligente, smukke kvinder. 

Velfungerende søgefunktion

Der er absolut ingen skam i at stille krav til en eventuel partner eller date, og hos Elite Meets Beauty er det ganske let at sortere i de mange brugere på sitet ved hjælp af den effektive søgefunktion.

Når du søger efter en anden bruger, kan du vælge en række søgekriterier som eksempelvis højde, vægt, by, indkomst og etnicitet. På den måde kan du hurtigt isolere feltet af interessante brugere for dig. 

Pas på falske profiler

Hvis vi kunne blive fri for falske profiler på de mere underlødige datingsider, ville internettet være et bedre sted. Desværre virker denne ambition en anelse utopisk, da stort set enhver underlødig datingside benytter sig af en række luskede tricks med henblik på at give potentielle brugere et indtryk af et højere aktivitetsniveau, end tilfældet egentlig her.

Elite Meets Beauty er desværre ikke bedre end konkurrenterne på dette område. Også herinde vil du nemlig støde på en række uægte profiler, hvis primære formål er at motivere dig til at opgradere dit medlemskab fra et gratis til et betalt et af slagsen. De falske profiler vil nemlig kontakte dig, kort efter du har tilmeldt dig, og du vil først kunne se, hvad der står i deres beskeder, sæt du vælger at opgradere dit medlemskab til et premium et af slagsen.

Denne fremgangsmåde er dårlig stil og hører ingen steder hjemme, men desværre er det en metode, som alle underlødige datingsider benytter. 

Med lidt sund fornuft kan du dog i de fleste tilfælde spotte fakerne relativt let og på den måde navigere udenom og undgå at gå i deres fælde. 

Kort opsummering af vores anmeldelse af Elite Meets Beauty

Du finder ikke mange sites i elite- og sugardating-nichen, der byder på en brugerflade, der er mere overskuelig og lækker Elite Meets Beautys. 

Elite Meets Beauty er et site, der muliggør dating på tværs af landegrænser, og på verdensplan har sitet utroligt mange brugere. I Danmark er sitet dog endnu ikke kæmpestort, hvorfor du ikke skal forvente et stort ta’ selv-bord, sæt du udelukkende ønsker at date danskere. 

Langt henad vejen synes vi, at Elite Meets Beauty byder på en rigtig fin datingoplevelse, og da det er gratis at oprette en profil, har du nærmest ingen undskyldning for ikke at give sitet en chance, hvis du bare er den mindste smule fristet af dette.