Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
EliteMeetsBeauty

0
3/5
Brugervenlighed:
4/5
Features:
4/5
Aktivitet:
2/5
Seriøsitet:
3/5
Pris:
2/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Nem og gratis oprettelse

Populær platform til sugar- og elitedating

Yderst brugervenlig platform

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
EliteMeetsBeauty

EliteMeetsBeauty 300x150

EliteMeetsBeauty er en blanding mellem en elite– og sugardating-side.

Målgruppen er derfor i høj grad unge, smukke mennesker, der kan lide at blive forkælet, og ældre, velhavende mennesker, der kan lide at forkæle, og som sætter pris på folk, der stadigvæk er stramme i kødet. Derudover udgøres en stor del af målgruppen af målbevidste samt kræsne singler med styr på tilværelsen.

Af de sugardating-sider, der findes i Danmark, er EliteMeetsBeauty i vores optik klart en af de mere brugervenlige.

Sidens simple, men stilfulde layout gør nemlig, at man lynhurtigt lærer platformen godt at kende. Faktisk vil man – hvis man er vant til at være på nettet – problemfrit kunne navigere rundt på siden efter ganske få minutters øvelse.

EliteMeetsBeauty var oprindeligt udelukkende en sugardating-side – dengang hed siden RichMeetBeautiful – men efter en rebranding blev målgruppen udvidet, så denne ikke blot tæller sugardatere længere, men i lige så høj grad elitedatere. 

Indholdsfortegnelse

Fordele

Brugervenlig

Egner sig fint til både elite- og sugardating


God søgefunktion


Høj succesrate


Mulighed for at date folk på tværs af landegrænser

Ulemper

Mængden af danske brugere er begrænset

En del falske profiler

EliteMeetsBeauty pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 399 kr.
I alt: 399 kr.

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 299 kr.
I alt: 897 kr.

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 199 kr.
I alt: 1.194 kr.

 

12 MÅNEDER

Pr. måned: 149 kr.
I alt: 1.788 kr.

Oprettelsen er nem og helt gratis

Hvis vi har vakt din nysgerrighed for EliteMeetsBeauty, vil det formentlig glæde dig at høre, at du kan oprette dig gratis på platformen. Noget, som i øvrigt ikke tager særligt lang tid. Med en gratis profil vil du kunne få en fornemmelse af, hvorvidt EliteMeetsBeautys brugerflade tiltaler dig. 

Vær dog opmærksom på, at du med en gratis profil vil være udsat for en række begrænsninger. Med en sådan profil vil du eksempelvis hverken kunne skrive eller læse beskeder.

Hvad du præcist kan, og hvad du ikke kan, med en gratis profil kontra en betalt profil, kan du se herunder:

Slørede profilbilleder

Du vælger selv, om du vil tilføje et profilbillede til din profil på EliteMeetsBeauty. Hvis du ikke tilføjer et sådant, skal du dog ikke forvente at få særligt meget succes på datingsiden. 

Som regel er langt de fleste brugere på et datingsite nemlig primært interesserede i at skrive med de brugere, der har billeder af sig selv. 

Hos EliteMeetsBeauty vil du i ny og næ støde på profiler med slørede profilbilleder, og dette er der en ganske god forklaring på.

Hos EliteMeetsBeauty er det nemlig muligt at få systemet til at sløre ens billeder, hvis man ønsker at bevare en vis form for anonymitet på siden. 

Men hvorfor så overhovedet tilføje billeder, hvis man alligevel beder systemet om at sløre disse?

Forklaringen herpå er, at du faktisk vil kunne se billederne uden det slørede islæt, såfremt billedets ejer, giver dig tilladelse hertil

Støder du på en profil med slørede billeder, vil du nemlig kunne anmode om adgang til at se de ucensurerede udgaver. Det er dog ikke givet, at du får lov til dette, bare fordi du anmoder.

Censureret profil EliteMeetsBeauty

Mange smukke unge mennesker

EliteMeetsBeauty er – som bemærket – blandt andet målrettet det modne, succesfulde og velhavende væsen, som gerne vil møde unge, smukke individer, og netop unge, smukke mennesker er der faktisk en del af på siden, og en relativt stor del af disse tilhører kvindekønnet.

Ifølge folkene bag siden er over halvdelen af medlemmerne nemlig intelligente, smukke kvinder. 

I forhold til dette postulat er det dog vigtigt for os at gør opmærksom på, at du ikke nødvendigvis kan stole 100 % på dette, da kilden – som bemærket – er datingsiden selv, og vores erfaring er desværre, at en række datingsider formidler falske oplysninger omkring antallet af medlemmer, kønsfordelingen og deslige, og vi kan ikke udelukke, at det også er tilfældet her. 

EliteMeetsBeauty brugere

Velfungerende søgefunktion

Der er absolut ingen skam i at stille krav til en eventuel partner eller date, og hos EliteMeetsBeauty vil du erfare, at det er dejligt let at sortere i potentielle partnere og dates grundet EliteMeetsBeautys effektive og brugervenlige søgefunktion.

Når du søger efter en anden bruger, kan du vælge en række søgekriterier som eksempelvis højde, vægt, by, indkomst og etnicitet. På den måde kan du hurtigt isolere feltet af interessante brugere for dig. 

Som noget særligt kan du hos EliteMeetsBeauty også søge efter nye bekendtskaber uden for landets grænser.

For at søge udenlands skal du blot indtaste en udenlandsk by, hvorefter søgeresultaterne opdateres med personer fra den angivne destination.

Det er desværre ikke muligt at søge i et helt land ad gangen, selvom dette ville have været smart. 

Det betyder derfor, at hvis du har en svaghed for spanske señoritas eller drømmer du om en romantisk fransk Monsieur, må du altså nøjes med at søge én spansk eller fransk by ad gangen.

Søgekriterier EMB

Deler platform-setup med Victoria Milan og NextLove

Det er virksomheden Nextlove Limited, som står bag EliteMeetsBeauty. 

En virksomhed, der også står bag NextLove, hvor fraskilte og aleneforældre kan komme i kontakt med ligesindede, og den lidt mere kontroversielle VictoriaMilan, hvor brugerne kan finde affærer og sexdates.

Har du besøgt blot én af de tre sider, vil du hurtigt føle dig hjemme på de andre to. Platform-setuppet er nemlig identisk for alle tre sider. Det er således kun profileringen, farver og logoer, som varierer siderne imellem.

Hvis du opretter dig hos EliteMeetsBeauty og bliver nysgerrig på de andre platform, vil du med blot et enkelt tryk kunne få adgang til disse og tage et nærmere kig på deres brugerbaser og deslige.

Screenshot af Nextlove
Screenshot af VictoriaMilan

Pas på falske profiler

Vi har desværre erfaret, at en tendens for langt de fleste elite- samt sugardating-sider er, at disse huser en række falske profiler, og EliteMeetsBeauty er desværre ingen undtagelse på dette område.

Også på dette site vil du nemlig støde på en række uægte profiler, hvis primære formål er at motivere dig til at opgradere dit medlemskab fra et gratis til et betalt et af slagsen. De falske profiler vil kontakte dig, kort efter du har tilmeldt dig, og du vil først kunne se indholdet af deres beskeder, når du vælger at opgradere dit medlemskab til et premium et af slagsen.

Denne fremgangsmåde bifalder vi på ingen måde, men desværre er det en fremgangsmåde, som vi ser langt de fleste elite- og sugardating-sider benytte sig af. 

Kort opsummering

EliteMeetsBeauty er ikke noget tosset valg for dig, der søger en yderst brugervenlig elite- eller sugardating-side. 

Slet ikke hvis du kunne forestille dig at date på tværs af landegrænser. Hos EliteMeetsBeauty vil du nemlig kunne søge efter og kontakte brugere i andre lande end blot Danmark. En mulighed, som de færreste andre danske datingsider byder på.

Foruden en flot brugerflade bør EliteMeetsBeauty roses for at huse ganske mange smukke unge mennesker.

Dog bør EliteMeetsBeauty også kritiseres for en række forhold, blandt andet at platformen huser en del falske profiler, hvilket virkelig er en skam, men desværre også noget, som kendetegner rigtig mange elite- og sugardating-sider.

EliteMeetsBeauty 300x150
3/5

3,0

/5

EliteMeetsBeauty 300x150
3/5

3,0

/5