Mød dit livs kærlighed ved pokerbordet

Held i kærlighed – eller spil. Hvorfor ikke held i begge dele? 

Rent statistisk set er der ingen tvivl om, at der sidder langt flere mænd ved pokerbordene, end der sidder kvinder. Alligevel er det muligt at møde kærligheden ved pokerbordet. Du tænker måske, at det ofte ses som en ulempe at være pokerpro, når man skal finde sig en kæreste, da spillene ofte tager mange timer af ens liv – disse spilles typisk om aftenen og natten, hvor en kæreste gerne vil putte og føle sig tryg.

Økonomisk kan det være en fordel såvel som en ulempe. Der kan være store udsving i indkomst og succesen. Det er desuden ikke godt for kroppen at sidde så længe ved computeren eller offline pokerborde. 

Mange kvinder vil måske se disse ting som ulemper. Disse kvinder sidder sandsynligvis ikke ved pokerbordene. Der er derfor den mulighed at gøre kur til en sød pokerpige.

Op gennem tiden er der opstået flere romancer ved pokerbordene. Til eksempel kan Jennifer Harman og Marco Traniello nævnes. Dette pokerpar er nok nogen af de første, de fleste tænker på, når emnet går på par inden for pokerverden. 

Marco Traniello har høstet gevinster for 700.000 dollars, mens hans bedre halvdel bl.a. har vundet to WSOP-bracelets og 2,6 millioner dollars i turneringer gennem sin karriere. 

Et andet eksempel på en pokerromance ses gennem parret Liv Boeree og Kevin MacPhee. Pokerbaben Boeree vandt i 2010 EPT San Remo til 1,7 millioner dollars, mens amerikanske MacPhee vandt EPT Berlin i 2010 til 1 million dollars, og online har han vundet gevinster for hele 4 millioner dollars. Sidst men ikke mindst vandt han Liv Boerees hjerte. 

Listen af kendte pokerpar kunne fortsætte. Selvom der er langt mellem de kvindelige pokerspillere, så findes de derude. Det kan være rart at have en fælles interesse og en fælles passion, så det er bare at holde øjne og ører åbne. Måske møder du hende ved pokerbordet næste gang. Du har måske indtil nu kun oplevet at have held i spil, da kærlighed kan være flygtig. Men ingen har sagt, at man ikke kan have held i begge dele.