Datingsider for de skrukke

Er du klar til både kærlighed og børn? 

I givet fald er der en række dating sider, der er væsentligt mere velegnede end andre, og lidt længere nede introduceres du kort for de – i vores øjne – bedste datingsider for skrukke. 

Efter den overskuelige oversigt følger længere beskrivelser af de enkelte datingsider. Hvis du vil hoppe direkte til disse, så klik her.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du opretter en profil på en eller flere af nedenstående datingsider.

Skræddersyede partnerforslag
65 % af brugerne er akademikere
Yderst seriøs datingside
En stor del af brugerne er klar til at få børn

Nextlove - Datingsider

Dating for skilte og aleneforældre
Tjek, hvor godt du passer med andre brugere
Oprettelse er gratis
Bliv bonusforælder

For singler med ambitioner
Brugerne er veluddannede
To dage gratis uden binding
Mange brugere har en god alder til at få børn

Partnermedniveau.dk – brugerne har en god alder i forhold til at få brøn

Partnermedniveau.dk er en datingside for målrettede og karrierebevidste typer, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at 65 % af platformens brugere er akademikere. 

Da det tager mange års skolegang at blive akademiker, kan du roligt forvente, at platformen ikke befærdes med meget unge mennesker, som endnu ikke spekulerer på at få børn.

Du kan dog risikere, at nogle brugere i første omgang prioriterer karrieren frem for at stifte familie. 

Det er dog langt fra alle, der er all-in på karrieren, og du kan derfor være stensikker på at møde mange, der – ligesom dig – jagter en mage, som de kan stifte familie med.

Partnermedniveau - guide til datingsider

Hvis du vælger at registrere dig på partnermedniveau.dk, skal du være opmærksom på, at selve registreringsproessen tager ret langt id. Du skal nemlig igennem en personlighedstest med over 200 spørgsmål.

Gennem denne test får du mulighed for at give udtryk for dine mange præferencer til en potentiel partner.

Det kan virke meget voldsomt at skulle igennem denne test, men vi kan forsikre dig om, at den ikke er spild af tid. Systemet bruger nemlig dine mange svar til at give dig så relevante partnerforslag som overhovedet muligt 

Hvad koster et medlemskab hos PartnerMedNiveau?

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder399 kr.1197 kr.
6 måneder309 kr.1854 kr.

Nextlove – perfekt mulighed for at blive bonusforælder

Nextlove.dk appellerer primært til aleneforældre.

Dog er folk uden børn også mere end velkomne på siden, og det vil derfor være en fin platform for dig, der ikke ser noget problem i at blive bonusforælder.

Hos Nextlove.dk har man udviklet en særlig match-algoritme, som bruges til at matche brugerne med dem, som de formentlig har størst chance for at falde for.

Hvis din nysgerrighed er vakt til live, så hop ind på siden – det er nemlig gratis at oprette sig og snuse rundt.

Hvad koster et medlemskab hos Nextlove?

PeriodePer månedI alt
3 måneder249 kr.747 kr.
6 måneder189 kr.1134 kr.
12 måneder129 kr.1548 kr.

Elitedaters – mange brugere er klar til at stifte familie

Du bliver ikke medlem hos Elitedaters uden videre. Herinde skal din profil nemlig vurderes og verificeres af sidens redaktion.

Denne proces skyldes, at Elitedaters udelukkende ønsker singler på et vist niveau. Hos dem sniger man sig ikke ind uden en vis begavelse.

Elitedaters screenshot

Derfor er langt de fleste af brugerne på siden akademikere. Da det kræver mange års skolegang at blive veluddannet, siger det sig selv, at platformen ikke er befærdet af helt unge mennesker, som bare søger sjov og ballade. 

Rigtig mange af brugerne er derimod færdige med at bruge tid på sjov og ballade, og befinder sig i stedet på et punkt i livet, hvor de er yderst seriøse i deres jagt på en mage, som de kan stifte familie med.

Hvad koster et medlemskab hos Elitedaters?

PeriodePer månedI alt
1 måned299 kr.299 kr.
3 måneder195 kr.585 kr